Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také mám obavu, ženám bude lůza vládnout!

:-)

0 1
možnosti
Foto

K26a10r41e98l 78R43a82d98a

1. 8. 2016 1:41

Lůza vládne už dost dlouho.

0 0
možnosti

Celý článek je v podstatě jen jedna vulgární nadávka, kterou pan úspěšný autor směřuje svým neúspěšným názorovým oponentům. Neumí to doložit ani jedním průzkumem, ale hlavně vidět svět jednoduše a černobíle, co?

10 2
možnosti

V čem je můj článek vulgární nadávka? A jaký průzkum máte na mysli?

0 0
možnosti

Nadpis vaseho clanku me udivil a musim rici, ze pro mne nedava smysl, pane Smarda. Chtel jsem jej pouzit zde, ale nedopatrenim jsem jej odeslal drive, nez jsem mel v umyslu.

'Statni byrograticky imperialismus'. Uzasne. Kde na takove veci chodite? Vas clanek ani nam tento vyraz nevysvetluje. Vas clanek ukazuje vasi neschopnost nam rici kratce, Donald Trump je kandidat tech americkych 'luzru'. Tak to vidite VY!! Porovnavat vsak prezidenta USA k prezidentovy CR je vsak od vas opravdu obrovsky nesmysl. I kdyz pana Zemana na prezidenskem 'stolci' nemusim, nemohu nazyvat jeho volice 'luzry'. Muzeme kritizovat jej, muzeme se snazit ukazovat jeho nedostatky, ale porovnavat jej k nekomu, je od vas, receno jemne, neuvazene.

Dalsi radky clanku radeji nebudu komentovat. Ale cekam na vase objasneni vaseho nadpisu, pane Smarda. Jiz se tesim.

6 1
možnosti

Imperialismus je už podle Vladimíra Iljiče nejvyšší, již zahnívající stádium společnosti, kdy svět ovládnou monopoly - rozumějme velké firmy, které mají otevřenou nebo skrytou podporu od státu. Takovými monopoly jsou například ČEZ (vlastnictví státu), Agrofert (zákony, dotace,apod), firmy pana Kellnera (ta opičárna se Zemanem a Číňany), Lukoil a Gazprom, OKD (stát zaplatí jejich dluhy), asi k nim brzy přibudou firmy Světlíkova holdingu (dluží 2,3 mld. a pan Zeman pana Světlíka vyznamenal státním vyznamenáním), Čínští imperialisté od pana Tvrdíka a další. Prostě většina velkých firem je propojena se státem. Takové firmy nám pak víc vládnou než naši politici, kteří jsou jen loutkami těchto firmy, a společně z nás tahají peníze způsobem, který nám ukázaly Panama Papers. Úplně klasickým příkladem státě byrokratického imperialismu je Rusko. Státně byrokratický imperismus výrazně podporují především pánové Zeman a Fico, kvůli Ficově podpoře takových firem už mají na Slovensku v parlamentu i fašisty.

0 0
možnosti

J36i96r27i 64D95v55o76r72a27k

29. 7. 2016 16:40

Nevim, kde berete jistotu, ze mate "spravne" informace... Poslechl jste si projevy od D. Trumpa, nebo verite (me casto pripominajici "Rude Pravo) pouze proclintovske clanky?8-o

8 1
možnosti

Přečetl jsem si knihu Donalda Trumpa a úplně mně to stačilo. Myslí si, že problémy světa se vyřeší, když se postaví zeď. To je jediná myšlenka, které v jeho knize je, jinak jsou tam jen kecy, jaký je velký borec.

0 0
možnosti

Život v kapitalismu západní civilizace obohaceném o prvky státního byrokratického imperialismu, v našem případě velmi výrazném, není jednoduchý. Neustálá soutěž o vše nás rozděluje na vítěze a poražené.

Zdroj: http://smarda.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=539903

0 0
možnosti

J76i96ř15í 58F23o92g92e70l

29. 7. 2016 16:13

Nadužívání slova lúzr hovoří sám za sebe. V tomto případě však za autora.

Proto bych řekl: pro hloupého všichni hloupí, pro lúzra, všichni lúzři.

Ten kdo vidí řešení v Angele Merkelové, je sám slepý.Rv

18 1
možnosti

R92a74d70e47k 74J88a81r84o42š

29. 7. 2016 16:10

Mezi případnými voliči Hillary Clintonové je lůzrů (a nemakačenek) určitě mnohem a mnohem více než mezi podporovateli Donalda Trumpa...

10 1
možnosti

Páté přes deváté, hrušky s jabkama. Nic moc, asi looser.

10 1
možnosti
Foto

Bohužel Angela Merkelová žádný širší konsensus politickým spektrem nepřináší, vadí jak německé levici, tak pravici. Vadí svou očividnou submisivitou dokonce i členům vlastní strany CDU. Je celkem jasné, že už dále nebude dlouho v politice, jako poltiička je vyřízená. Asi dorazí jedno funčkní období a je to její konec v roli vrcholné představitelky Německa. nemusí tam být navždy. Není to funkce diktárora, uáž tam seděla dost dlouho. Bude uklizena do EU. Trumpa by nevolilo tolik lidí, je to spíše důsledek rozkolu u Republikánů. Neměli si tohoto člověka vůbec v rámci Republikánské strany pustit na kandidátku. Měli si to prosít na základě výroků. Poté, co útočil na moderátorky jejuch Fox News, měli mu odvážně říci, kandidujte si na prezidenta, ale nikoli za naši republikánskou stranu. Kandidujte si na nezávislé kandidátce. Je to výsledek chabé úrovně, kam až byla tato strana schopna spadnout v naději na výhru ve volbách. Navíc Donald Trump není ani dlouhodobým republikánem, minule podpořil demokraty. Miloš Zeman není euroskeptik, vždy byl pro členství v Evropské unii, nevím, co nyní plácl ohledně referenda. Zeman ale politive rozhodně rozumí o mnoho vícve, nežli Donald Trump, ten plácá totální nelogické nesmysly a ještě se k mu tomu tleská. Je to výsledek chabé úrovně vzdělanosti amerických voličů. Marná sláma, Miloš Zeman je vystudovaný inženýr, Trump jen stěží dokončil bakalářský obor. Myslím ,že srovnání obou pokulhává.

1 2
možnosti

Kde berete ty nesmysly o Angele Merkelové? Zeman i Trump jsou absolutní populisté, v tom jsou úplně stejní.

0 0
možnosti

Jejda, vy jste mne velmi rozesmál, krásný blábol...;-D

13 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1025x
Platón: "Nikdo není tolik nenáviděn jako ten, kdo říká pravdu." 

Budu psát o světě v souvislostech. Zajímají mne počítače, internet, sociální sítě, management, psychologie a politika. Budu psát o tom, k čemu nelze mlčet.

Seznam rubrik